dominis.ppcc.cat
Registrar-s'hi
Usuaris existents ::
raco catala


Dóna suport al projecte

Dóna'ns suport!
dominis.ppcc.cat és una iniciativa que neix des del voluntariat. Per a finançar els costos del servei, hem inclòs publicitat en algunes zones, que ens permet mantenir el servei gratuït. Hi ha també altres maneres de col·laborar:


Donatius
Els donatius ens permeten costejar el servei, juntament amb els ingressos de publicitat. Per això, si fas un donatiu mínim de 6€/domini/any, nosaltres traurem la barra de publicitat que apareix a la part superior del teu espai web. Caldrà, però, que ens enviïs un correu indicant la referència de la transferència i el(s) domini(s) en els quals vols que desactivem la publicitat. Els donatius es fan a través del servei PayPal, per la qual cosa podràs col·laborar fent el donatiu amb targeta de crèdit o transferència. Per a fer un donatiu, fes clic aquí:Cibertires i botons
També col·laboraràs amb el projecte si col·loques a la teva pàgina web un botó, una cibertira o un senzill enllaç. Te'n deixem alguns a disposició:

Cibertira 468*60
Cibertira 468*60px (banner)

Cibertira 234*60
Cibertira 234*60px (half-banner)

Botó 88*31
Botó 88*31px (button)

Botó 88*15
Botó 88*15px (half-button)Mitjans
Si treballes en algun mitjà (diari, ràdio, televisió, portal, etc) i vols contactar amb nosaltres, fes-ho a Correu.


Publicitat
dominis.ppcc.cat disposa de dos models de publicitat: la cibertira de 468*60px que apareix a la part superior de les pàgines del servei o la publicitat textual a la barra superior de cada subdomini. Si la teva empresa/entitat està interessada en inserir qualsevol dels dos tipus de publicitat a la nostra pàgina, no dubteu en escriure'ns: Correu.

dominis.ppcc.cat - servei de readreçament web gratuït
{ literal } { /literal }